Valokuituterveisiä Raahen Kuidulta!

Luotettava ja paikallinen toimija, joka on sitoutunut oman alueen kehittämiseen!

Raahessa on käynnistymässä valokuituhanke. Rakentaminen käynnistyy, kun Raahesta on saatu 2000 liittymätilausta. Vuoden 2019 rakennettavat alueet ovat Arkkukari, Mattilanperä, Saloinen sekä Vihanti – Kopsa -väli, mikäli alueilta saadaan 60% tilaajapeitto. Hankkeelle haetaan valtion tukea. Tukea myönnetään maaseutumaisille haja-asutusalueille: siksi rakentaminen käynnistetään tuetuilta alueilta. Valtio myöntää tukea rakentamiselle 2019-2020.

Verkkosuunnitelman toteutumiseen vaikuttaa ensisijaisesti kuntalaisten aktiivisuus. Paras tapa vaikuttaa hankkeen toteutumiseen on tehdä liittymätilaus heti.

Liittymä maksaa 600 euroa, kun kiinteistö on korkeintaan 300 metrin päästä runkoverkosta. Mikäli tilaajayhteyden pituus ylittää 300 m, Raahen Kuitu vahvistaa hinnan. Jos hinta nousee, asiakkaalla on oikeus purkaa sopimus. Lisäksi kotiin on hankittava päätelaite, joka maksaa noin 150e. Raahen Kuitu tarjoaa kahta liittymänopeutta 100/100 Mbps 39,90e/kk tai 1000/1000 Mbps 49,90e/kk.

Olemme mukana seuraavissa tapahtumissa:
24.-25.4. Raahen Markkinat
2.5. klo 18 Kuituinfo: Antinkankaan koulu

Liittymän voi tilata sähköisesti osoitteessa: www.tayskuitu.fi/raahe. Paperisen lomakkeen voi käydä täyttämässä Raahen Energian toimistolla, Ruonankatu 4, tai Vihannin kirjastolla, josta saa myös valmiiksi maksetun palautuskuoren. Teitä palvelee asiakaspalvelunumero 08 2370 6787.

Sivustolla tayskuitu.fi/raahe-tilaukset näkyy reaaliaikainen tilausseuranta.

Liittymätilaus kannattaa tehdä, asutpa millä kantilla kuntaa tahansa. Ennakkomaksu liittymästä veloitetaan vasta, kun rakentaminen alueella on varmistunut. Tehdyt tilaukset antavat tärkeää tietoa siitä, missä kiinnostuneita ihmisiä asuu ja auttavat suunnittelemaan seuraavien vuosien rakentamisreittejä.

Rakenna kanssamme Raahelle toimintavarmaa tulevaisuutta!
Nopea liittymispäätös tukee hankkeen toteutumista.

Raahen Kuitu Oy on Raahen Energia Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa valokuituyhteyksien rakentamisesta Raahen alueella. Raahen Kuitu käyttää yhteyksien rakentamiseen ja operointiin luotettavaa TÄYSKUITU®-osaamista.

Raahen Kuitu Oy
toimitusjohtaja
Lasse Lahti
044 439 3900

Huomio Junnilanmäki, Mettalanmäki, Tikkamäki, Pereenmäki sekä Paraantinmäki Palontien ja 8-tien välisellä alueella!

Valokuiturakentaminen on käynnistymässä alueella jo heinäkuussa yhteisrakentamisena Elenian kanssa. Suunnitelmia yhteensovitellaan parhaillaan eikä nopean aikataulun vuoksi alueen teitä löydy vielä tämän vuoden tiehausta.
Oheisessa kartassa yhteisrakentamisalue on merkitty oranssilla värillä, punaisella värillä myöhemmin toteutettava valokuiturakentaminen.
TARKISTA RAKENTAMISTILANNE
Mikäli olet halukas saamaan valokuitua, olethan pikaisesti yhteydessä Täyskuitumyyjä Juha Kärsämään, 050 4770 260, juha.karsama@netplaza.fi.
close-link