Valokuituterveisiä Raahen Kuidulta!

Luotettava ja paikallinen toimija, joka on sitoutunut oman alueen kehittämiseen!

Raahen Kuitu on käynnistänyt valokuiturakentamisen Raahessa! Vuoden 2019 rakennettavat alueet ovat Arkkukari, Mattilanperä, Saloinen sekä Vihanti – Kopsa -väli, josta rakentaminen on alkanut. Hankkeelle on myönnetty valtiontukea. Tukea myönnetään maaseutumaisille haja-asutusalueille: siksi rakentaminen käynnistetään tuetuilta alueilta. Valtio myöntää tukea rakentamiselle 2019-2020.

Liittymä maksaa 600 euroa, kun kiinteistö on korkeintaan 300 metrin päästä runkoverkosta. Mikäli tilaajayhteyden pituus ylittää 300 m, Raahen Kuitu vahvistaa hinnan. Jos hinta nousee, asiakkaalla on oikeus purkaa sopimus. Lisäksi kotiin on hankittava päätelaite, joka maksaa noin 150e. Raahen Kuitu tarjoaa kahta liittymänopeutta 100/100 Mbps 39,90e/kk tai 1000/1000 Mbps 49,90e/kk. Tilaus kannattaa tehdä nyt: jälkiliittyminen koneiden kuljettua

Kerromme lisää rakentamisesta, alueista ja aikatauluista:
29.8. klo 18 Raahe-sali

Liittymän voi tilata sähköisesti osoitteessa: www.tayskuitu.fi/raahe. Paperisen lomakkeen voi käydä täyttämässä Raahen Energian toimistolla, Ruonankatu 4, tai Vihannin kirjastolla, josta saa myös valmiiksi maksetun palautuskuoren. Teitä palvelee asiakaspalvelunumero 08 2370 6787.

Sivustolla tayskuitu.fi/raahe-tilaukset näkyy reaaliaikainen tilausseuranta.

Liittymätilaus kannattaa tehdä, asutpa millä kantilla kuntaa tahansa. Ennakkomaksu liittymästä veloitetaan vasta, kun rakentaminen alueella on varmistunut. Tehdyt tilaukset antavat tärkeää tietoa siitä, missä kiinnostuneita ihmisiä asuu ja auttavat suunnittelemaan seuraavien vuosien rakentamisreittejä.

Rakenna kanssamme Raahelle toimintavarmaa tulevaisuutta!
Nopea liittymispäätös tukee hankkeen toteutumista.

Raahen Kuitu Oy on Raahen Energia Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa valokuituyhteyksien rakentamisesta Raahen alueella. Raahen Kuitu käyttää yhteyksien rakentamiseen ja operointiin luotettavaa TÄYSKUITU®-osaamista.

Raahen Kuitu Oy
toimitusjohtaja
Lasse Lahti
044 439 3900